Aytaç Kara Trabzonspor - Aytaç Kara parayı değil Bursaspor'u seçti ... : 15 ocak 2015 perşembe 11:11.

Aytaç Kara Trabzonspor - Aytaç Kara parayı değil Bursaspor'u seçti ... : 15 ocak 2015 perşembe 11:11.. 15 ocak 2015 perşembe 11:11. Sıcak fırsatlarda bugün en çok tıklanan bağlantılar gizle. Aytaç, geçtiğimiz günlerde trabzon'a gelerek yönetimle görüştü. Trabzonspor'da aytaç kara'nın sözleşmesinin feshedildiği açıklandı. Trabzonspor, aytaç kara'ya karşılık emre güral'ı bonservisi ile mustafa yumlu'yu ise kiralık olarak eskişehirspor'a verdi.

Trabzonspor'da aytaç kara'nın sözleşmesinin feshedildiği açıklandı. Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, şirketimiz ile futbolcumuz aytaç kara arasındaki profesyonel trabzonspor haberleri giriş tarihi: Aytaç trabzonspor'a transfer olduğumda 7'nci. Trabzonspor, aytaç kara için eskişehirspor'a 2.1 milyon euro (yaklaşık 5.8 milyon tl) paranın yanı sıra, 'transfermarkt' verilerine göre piyasa değeri 2.5 milyon tl olan emre güral'ı bonservisiyle. Hakkında merak edilenleri açıklayan aytaç kara trabzonspor'da oynadığı dönem ve ayrılış süreciyle ilgili de itirafta bulundu.

Aytaç Kara Png / Trabzonspor Da Aytac Kara Kimdir Foto ...
Aytaç Kara Png / Trabzonspor Da Aytac Kara Kimdir Foto ... from i.pinimg.com
Aytaç, geçtiğimiz günlerde trabzon'a gelerek yönetimle görüştü. Eskişehirspor'dan aytaç kara'yı da aldık. Hakkında merak edilenleri açıklayan aytaç kara trabzonspor'da oynadığı dönem ve ayrılış süreciyle ilgili de itirafta bulundu. Aytaç kara'nın trabzonspor macerası sona erdi. Trabzonspor, eskişehirsporlu aytaç'ı 2.1 milyon euro'ya kadrosuna katarken, emre güral'ı profesyonel futbolcu aytaç kara'nın, kulübümüze transferi konusunda eskişehir spor kulübü ile. 15 ocak 2015 perşembe 11:10 | son güncelleme: Bordo mavililer, aytaç kara için 2 milyon 100 bin euro bonservis ücreti öderken. Ayrıca bordo mavili ekip aytaç kara ile de yollarını ayırdı.

Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri:

Sıcak fırsatlarda bugün en çok tıklanan bağlantılar gizle. Trabzonspor'un sezon başında da gündemine giren aytaç kara, hem savunmanın ortasında hem de ön libero mevkiinde forma giyebiliyor. Trabzonspor, aytaç kara'nın transferi için eskişehirspor ile anlaştı. See more of trabzonspor portal on facebook. Trabzonspor'da aytaç kara'nın sözleşmesinin feshedildiği açıklandı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Eskişehirspor'dan aytaç kara'yı da aldık. 15 ocak 2015 perşembe 11:10 | son güncelleme: Aytaç kara'nın trabzonspor macerası sona erdi. Aytaç kara'nın kap açıklaması (3 temmuz 2018). Transfer, emre güral+2 milyon euroya mal olacak. Ayrıca bordo mavili ekip aytaç kara ile de yollarını ayırdı. Trabzonspor kulübü ise resmi internet sitesinden 'profesyonel futbolcu aytaç kara'nın, kulübümüze transferi.

Eskişehirspor'dan aytaç kara'yı da aldık. İki tarafından da ayrılık konusunda. Trabzonspor ile eskişehirspor aytaç kara transferinde mutlu sona ulaştı. Trabzonspor aytaç kara'ya veda etti. Trabzonspor, aytaç kara'ya karşılık emre güral'ı bonservisi ile mustafa yumlu'yu ise kiralık olarak eskişehirspor'a verdi.

Aytaç Kara devre arasında Galatasaray'da! İşte sözleşme ...
Aytaç Kara devre arasında Galatasaray'da! İşte sözleşme ... from iaaspr.tmgrup.com.tr
Trabzonspor aytaç kara'ya veda etti. Aytaç kara'nın kap açıklaması (3 temmuz 2018). Trabzonspor'un, kamuyu aydınlatma platformu'na (kap) yaptığı bildirimde, profesyonel futbolcu aytaç kara'nın, kulübümüze transferi konusunda eskişehir spor kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, şirketimiz ile futbolcumuz aytaç kara arasındaki profesyonel trabzonspor haberleri giriş tarihi: Bordo mavililer, aytaç kara için 2 milyon 100 bin euro bonservis ücreti öderken. Transferin gece geç saatlerde açıklanmasının ardından eskişehir'den ayrılan aytaç. Trabzonspor, aytaç kara için eskişehirspor'a 2.1 milyon euro (yaklaşık 5.8 milyon tl) paranın yanı sıra, 'transfermarkt' verilerine göre piyasa değeri 2.5 milyon tl olan emre güral'ı bonservisiyle. Trabzonspor geçen sezon yeni malatyaspor'a kiraladığı aytaç kara ile yollarını ayırdı.

Trabzonspor geçen sezon yeni malatyaspor'a kiraladığı aytaç kara ile yollarını ayırdı.

Trabzonspor, aytaç kara için eskişehirspor'a 2.1 milyon euro (yaklaşık 5.8 milyon tl) paranın yanı sıra, 'transfermarkt' verilerine göre piyasa değeri 2.5 milyon tl olan emre güral'ı bonservisiyle. 2,5 yıl formasını onurla gururla ve terimin son damlasına kadar taşıdığım trabzonspor'a ve camiasına bugün veda ediyorum. Trabzonspor ile eskişehirspor aytaç kara transferinde mutlu sona ulaştı. Sıcak fırsatlarda bugün en çok tıklanan bağlantılar gizle. Trabzonspor geçen sezon yeni malatyaspor'a kiraladığı aytaç kara ile yollarını ayırdı. Bordo mavililer, aytaç kara için 2 milyon 100 bin euro bonservis ücreti öderken. Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri: Aytaç kara'nın mesajında şu ifadelere yer verildi: Trabzonspor, aytaç kara'nın transferi için eskişehirspor ile anlaştı. 15 ocak 2015 perşembe 11:10 | son güncelleme: Ayrıca bordo mavili ekip aytaç kara ile de yollarını ayırdı. Transferin gece geç saatlerde açıklanmasının ardından eskişehir'den ayrılan aytaç. 15 ocak 2015 perşembe 11:11.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: See more of trabzonspor portal on facebook. Aytaç kara'nın kap açıklaması (3 temmuz 2018). Trabzonspor, matus bero'nun transferi için hollanda ligi takımlarından vitesse ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Trabzonspor'un sezon başında da gündemine giren aytaç kara, hem savunmanın ortasında hem de ön libero mevkiinde forma giyebiliyor.

Aytaç Kara Geri Dönecek mi?
Aytaç Kara Geri Dönecek mi? from www.haberts.com
Trabzonspor'da aytaç kara'nın sözleşmesinin feshedildiği açıklandı. Trabzonspor'da kendisinden beklenen performansa ulaşamayan ve eleştirilerin hedefi olan aytaç kara bunun sebebi olarak geçirdiği sakatlığı gösterdi. Transferin gece geç saatlerde açıklanmasının ardından eskişehir'den ayrılan aytaç. Aytaç kara'nın kap açıklaması (3 temmuz 2018). Trabzonspor, aytaç kara için eskişehirspor'a 2.1 milyon euro (yaklaşık 5.8 milyon tl) paranın yanı sıra, 'transfermarkt' verilerine göre piyasa değeri 2.5 milyon tl olan emre güral'ı bonservisiyle. Bordo mavililer, aytaç kara için 2 milyon 100 bin euro bonservis ücreti öderken. Transfer, emre güral+2 milyon euroya mal olacak. Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri:

€* 23 mar 1993, izmir, türkiye.

Trabzonspor, eskişehirsporlu aytaç'ı 2.1 milyon euro'ya kadrosuna katarken, emre güral'ı profesyonel futbolcu aytaç kara'nın, kulübümüze transferi konusunda eskişehir spor kulübü ile. Bordo mavililer, aytaç kara için 2 milyon 100 bin euro bonservis ücreti öderken. Bazen her şey insanın kendisinde bitmiyor. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 03 temmuz 2018 salı 16:05 güncelleme tarihi: Trabzonspor'un eskişehirspor'dan transfer ettiği aytaç kara, bordo mavili takımın manisa'daki kampına katıldı. Trabzonspor'un orta saha oyuncusu aytaç kara, türkiye'nin büyük bir camiasında futbol oynadıklarını belirterek, bu camiada bir kupa kaldırmak büyük hayalim. Transferin gece geç saatlerde açıklanmasının ardından eskişehir'den ayrılan aytaç. Sıcak fırsatlarda bugün en çok tıklanan bağlantılar gizle. Aytaç, geçtiğimiz günlerde trabzon'a gelerek yönetimle görüştü. Trabzonspor, aytaç kara'ya karşılık emre güral'ı bonservisi ile mustafa yumlu'yu ise kiralık olarak eskişehirspor'a verdi. 2,5 yıl formasını onurla gururla ve terimin son damlasına kadar taşıdığım trabzonspor'a ve camiasına bugün veda ediyorum. Trabzonspor'da aytaç kara'nın sözleşmesinin feshedildiği açıklandı.

Trabzonspor geçen sezon yeni malatyaspor'a kiraladığı aytaç kara ile yollarını ayırdı aytaç kara. Transfer, emre güral+2 milyon euroya mal olacak.

Posting Komentar

0 Komentar